سازمان مالیاتی

سازمان مالیاتی

سازمان مالیاتی

سازمان مالیاتی

سازمان مالیاتی، سازمان امو مالیاتی کشور

طبقه بندی موضوعی

۱ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

گوشی‌‌های چینی در سال‌های اخیر فراتر از انتظار ظاهر شده‌اند و برندهایی مثل هواوی، آنر، شیائومی، ویوو و اوپو گوشی‌هایی تولید کرده‌اند که توان رقابت با محصولات برندهای مطرح را نیز دارند.

تا چند سال پیش، گوشی‌های هوشمند چینی جایی بین گزینه‌های خرید علاقمندان به گوشی‌های هوشمند رده بالا و پرچم‌دار نداشتند و انتخاب‌ها تنها به برندهای مطرحی همچون اپل، سامسونگ، ال‌جی و هواوی محدود بود. البته شاید برندهای دیگری نظیر موتورولا یا گوگل که محبوبیت پایین‌تری داشته یا توسط عده‌ای کم شناخته شده بودند، نظر برخی را جلب می‌کرد؛ اما در سال‌های اخیر برندهای چینی گوشی باکیفیت بسیار خوب عرضه کرده‌اند و برخی از محصولات آن‌ها در جلب نظر  افراد نیز کاملاً موفق بوده‌اند؛ حتی برخی از آن‌ها ادعای رقابت با اپل و سامسونگ دارند و در برخی از موارد نیز این موضوع را به‌خوبی ثابت کرده‌اند.

این مطلب را هم بخوانید:

آشنایی با تعمیر گوشی سامسونگ

آیا باید یک گوشی چینی بخرید؟

شرکت‌های چینی تولیدکننده‌ی گوشی در رویداد MWC 2019 حضور پررنگی داشتند. در سال گذشته نیز برندهایی همچون ویوو و اوپو گوشی‌هایی با سخت‌افزار قدرتمند و طراحی خیره‌کننده‌ای روانه‌ی بازار کردند. برندهای دیگر نیز از ابعاد مختلف عملکرد خوبی داشته‌اند و گوشی‌هایی با کیفیت فوق‌العاده بالا تولید کرده‌اند و دو برند هواوی و شیائومی ثابت کردند که گوشی‌های تاشدنی آن‌ها بهترین طراحی را تا زمان کنونی دارد. در ادامه بهترین گوشی‌ های چینی را که ارزش خرید دارند، معرفی می‌کنیم.

مزایا:

  • ارزش عالی در برابر مبلغ پرداختی
  • مشخصات خوب سخت‌افزاری
  • دوسیم‌کارته
  • هیچکدام از دوستان‌تان گوشی مشابهی نخواهند داشت

معایب

 

  • بازگردانی و تعمیر گوشی‌های خراب آسان نیست
  • ممکن است مجهز به گوگل پلی نباشد (اما می‌توان آن را حل کرد)

شیائومی MI 9/ XIAOMI MI 9

از ویژگی‌های بسیار خوب گوشی‌های سری MI شیائومی که پرچم‌داران این شرکت محسوب می‌شوند، می‌توان به سخت‌افزار رده‌بالا و به‌روز، طراحی قابل‌قبول و قیمت مناسب اشاره کرد. گوشی شیائومی MI 9 مجهز به صفحه‌نمایش ۶٫۴ اینچ، اسنپدراگون ۸۵۵، رم ۱۲ گیگابایتی، حسگر اثر انگشت تعبیه‌شده در داخل صفحه‌نمایش و دوربین سه‌گانه با سه فاصله‌ی کانونی مجزا است.

شیائومی می ۹/ XIAOMI MI 9

این گوشی ویژگی‌ منحصربه‌فرد و انقلابی خاصی ندارد و تنها سرعت قابل‌قبول فناوری شارژ بی‌سیم آن می‌تواند آن را کمی از سایر گوشی‌های مشابه خود متمایز کند. البته باید به یاد داشته باشید که مدل ۱۲۸ گیگابایتی این گوشی با رم ۶ گیگابایتی تنها با قیمت ۲۹۹۹ یوآن (تقریباً معادل ۴۵۰ دلار) عرضه می‌شود که یکی از برگ‌های برنده‌ی این گوشی و سایر گوشی‌های شیائومی است. این موضوع باعث می‌شود قیمت مناسب گوشی‌های وان‌پلاس نیز زیر سؤال برود و بسیاری از کاربران سامسونگ و اپل را کاملاً فراموش کنتد.

امکانات و مشخصات

بیشتر گوشی‌های چینی دارای قابلیت اتصای دو سیم کارت در حالت استندبای هستند. اما گاهی اوقات این سیم کارت دوم باعث حذف اسلات میکرواس‌دی از گوشی می‌شود.

گوشی‌های بیشتری قابلیت پشتیبانی از 4G در هر دو سیم کارت را اضافه کرده‌اند، اما گوشی‌هایی که از دو سیم کارت در حالت استندبای پشتیبانی می‌کنند از شما می‌خواهند که یکی از سیم کارت‌ها را برای انتقال داده‌ای فعال کنید.

در حالی که بیشتر گوشی‌ها از پردازنده‌های کوالکام استفاده می‌کنند، بسیاری از گوشی‌های چینی از پردازنده‌های ارزان‌تر مدیاتک بهره می‌برند. مدل‌های Helio X25، X27 و X30 سریع‌ترین مدل‌های این پردازنده‌ها هستند. عموماً این پردازنده‌ها به اندازه‌ی پردازنده‌های کواکام قدرتمند نیستند اما به راحتی از پس کارهای روزانه‌ی شما بر می‌آیند. تفاوت کلیدی‌شان این است که به جای NFC از HotKnot پشتیبانی می‌کنند.

هواوی میت ۲۰ پرو / Huawei Mate 20 pro

هواوی یکی از برندهایی است که در سال‌های اخیر محصولات فوق‌العاده باکیفیتی از آن دیده‌ایم و مسئولان آن هم اهداف بلندپروازانه‌ای در سر دارند. گوشی هواوی میت 20 پرو در فهرست پرچم‌داران هواوی قرار دارد و سخت‌افزاری قدرتمند و کاربردی نظیر پردازنده‌ی قدرتمند کرین ۹۸۰، دوربین سه‌گانه‌ی باکیفیت، صفحه‌نمایش OLED منحنی با کیفیتی خیره‌کننده، فناوری سه‌بعدی تشخیص چهره، حسگر اثر انگشت تعبیه‌شده در داخل صفحه‌نمایش و باتری بزرگ با عمر کاملاً مناسب را در خود جای داده است.

تعمیرات گوشی چینی

  • عاطفه مومنی